fredag, maj 22

Southend and all that

Har haft tre fantastiska dagar! I onsdags såg jag, Elin och Jenny Ane Brun i Union Chapel i Islington. Hon var helt underbar och man kunde bara luta sig tillbaka, med en kopp varm choklad, och lyssna, njuta och låta sig hänföras.
Igår var det jag, Jenny och Sanna som såg Mumford and Sons på Flowerpot i Kentish Town. Och de är, som alltid, helt fantastiska! Man slutar aldrig imponeras av deras musik, scenshow, charm, allt! Bloody loves it.
Och idag var jag, Oonagh, Ursula och Vita i Southend "Adventure Island" Theme Park. Sprang runt mellan alla attraktioner och åkte rollercoaster, jukeboxes och flume rides så det räckte och blev över. Åt doughnuts, sockervadd och hamburgare och åkte sedan ännu mer rollercoasters och mådde sedan mycket illa. Fantastiskt! Och solen sken på oss hela dagen, havet var blått och köerna försvinnande korta. Och på tåget hem lekte vi "20 Frågor" och skrattade gott åt Vita som inte visste att Cambridge var en stad eller att Seven Sisters inte är en Borough utan en tube-hållplats. Ojoj, det är inte lätt att vara yngst! Och kvällen spenderades på Il Bacio Mare på Church Street med Jenny, Lauren och hennes vän Ryan där vi blev runda om fötterna av Bellinis och Sangria och skrattade åt varandras skolupplevelser och ungdomsfyllor. Jag och Jenny kunde sedan stolt konstatera att jo, australiensare är himla trevliga asså.

Jenny ligger nu och sover här bredvid (klockan halv tolv en fredag...) och jag är completely knackered efter alla bergochdalbanor och bellinis att det är dags att call it a night. Picknick imorrn at Clissold Park, korsa alla fingrar för solsken!

Tallyho! p&k.

Inga kommentarer: