lördag, juni 13

Lördag

Fantastisk dag! Mötte Elin och Sanna i Islington vid fyra-tiden, satt och myste i Islington Green och drack juice. Jag och Elin bestämde oss sedan för att åka till South Band och åka London Eye. Vi tog farväl av Sanna och åkte iväg, med glatt humör och feta plånböcker. Och allt gick otroligt smidigt, köade i en kvart och åkte sedan den lilla turen i en knökad glasbur med massor och luriga turister och fick fantastisk utsikt över vår underbara stad. Underbart! Promenerade sedan över Waterloo Bridge, käkade en subway-macka (med alldeles för mycket salami på!) och mötte sedan Lauren på Starbucks vid Tottenham. Elin åkte hem och jag och Lauren promenerade till Euston och tog en fullpackad 73a hem. För att sammanfatta: en underbar dag!

Imorrn blir det Brick Lane. Hurra! Man kan aldrig få nog av detta fantastiska ställe. Hade helst velat åka dit varenda söndag innan vi sticker hem till Sverige. Vilket är om fem veckor. HERRE! Vad hände liksom?

Till Elin, Jenny och Sanna: St Pauls kostar 11 pund. Och Spring Awakening hade sin sista performance 30th May (GRÅTER!!!!).

xoxo

1 kommentar:

Elin sa...

ew! 11 pund! Men men... det kan det vara värt. Vi får ta och planera lite snart!

vad tråkigt med musikalen. blöh.